De BouwBeurs brengt al het nieuwe bij elkaar. Van 6 tot en met 10 februari is het weer zo ver en vindt de 40e editie van de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Naast betere bouwtechnieken, innovatief gereedschap en nieuwe bouwmaterialen, vind je er ook de nieuwste bedrijfswagens!

Actuele thema’s

Er zijn een aantal actuele thema’s die deze editie de boventoon voeren:

• Bouw digitaal
• Duurzaam en energiezuinig
• Gezonde en slimme gebouwen
• Kostenbesparende oplossingen
• Renovatie
• Gezond werken, gezond blijven (alles wat te maken heeft met veilig werken en duurzame inzetbaarheid van de mensen)

Vergroot je vakkennis

Met een bezoek aan de BouwBeurs vergroot je niet alleen je vakkennis, maar kan je ook volop netwerken en jezelf onderdompelen in alles wat met de bouwsector te maken heeft.
Er zijn honderden exposanten van bouwmaterialen en de nieuwste gereedschappen; al het productnieuws- en innovaties kom je tegen. Maar je kunt ook presentaties bijwonen in verschillende expertise-theaters. Ook zijn er vele deskundigen aanwezig waar je terecht kunt met bepaalde technische vragen, bijvoorbeeld als je wilt leren hoe je duurzamer of slimmer kunt bouwen of renoveren. Je kunt bij hen terecht voor advies over gereedschappen en materialen bij specifieke klussen. Maar wat dacht je van ICT-oplossingen die jou het werk gemakkelijker maken. Van rittenadminstratie tot volledige content managementsystemen. Er zijn doorlopend presentaties en demonstraties die je kunt bijwonen. Ook aan entertainment en goede horeca zal het niet ontbreken. Met branchegenoten kan je kennis en ervaringen uitwisselen. Uiteraard ontbreken de bekende automerken niet met hun paradepaardjes voor de bouw. Je kunt ze allemaal uitgebreid bewonderen tijdens de BouwBeurs.